Het Laatste Eiland 2018

Op nog geen 45 minuten rijden vanuit het centrum van Rotterdam ligt het kleinste bewoonde eiland van Nederland: Tiengemeten. Een beschermd natuurgebied met ongekende planten- en dierenrijkdommen en een handjevol markante bewoners. In deze voortuin van Rotterdam vindt op zaterdag 15 september 2018 de eerste editie plaats van Het Laatste Eiland: een eendaagse ontdekkingstocht voor pioniers die zich willen onderdompelen in de natuur, laten verrassen door bijzondere programmaonderdelen, de nieuwste muziek acts en niet bang zijn voor het onbekende. Wie gaat er mee?

Het muzikale programma:
Convoi Exceptional – Het Gezelschap – Dwayne Franklin & Daddy Jacob – Anne Soldaat – Lady Boys – Donny Benét – Ruud Fieten – The Grey Pants – Suzy V – St. Solaire – Jari & Wiebe

Check de website voor meer informatie over het festival en tickets: www.hetlaatsteeiland.nl