Lucy’s Wijsje @ Gemeentemuseum, Den Haag

Op zaterdag 29 oktober 2016 organiseerden wij voor de laatste keer Lucy’s Wijsje. Ditmaal in opdracht van het Gemeentemuseum tijdens de Haagse Museumnacht.
Langs de prachtige kunstwerken namen onze gidsen de groepjes mee op muzikale ontdekkingstocht. Zo stonden jazz cats Toine Scholten & Friends bij het bekendste werk van Mondriaan: de Victory Boogie Woogie. Dr. Meraki verraste het publiek in de Wonderkamers, Jayne Bordeaux zong de sterren van de hemel bij de sculpturen en hadden wij de eer om het eerste optreden van de nieuwe Haagse band NIKO mee te mogen maken. Na afloop werd de Tuinzaal omgetoverd tot Jazzclub waar we een feestje hebben gebouwd met Sue The Night, The Dawn Brothers en Michelle David & the Gospel Sessions. Het was een mooi afscheidsfeest voor Lucy’s Wijsje.

Poster ontwerp: Brein Boerderei