Nederlands Bierproef Festival 2016

Tijdens het Nederlands Bierproef Festival 2016 mochten wij met Hummingbird Music de programmering voor het weekend verzorgen.

Donderdag 19 mei, 20:00 uur

The Dawn Brothers
Deze jongens bestaan pas sinds 2015, toch hebben al aardig wat optredens achter de rug. Maar als je ziet met hoeveel zelfvertrouwen ze het podium betreden, is dat ook niet zo gek.

Met invloeden van The Band, The Beatles & Sam Cooke kan hun muziek beschreven worden als ‘ruige Americana met een teder randje’.

dawn-brothers

Vrijdag 20 mei, 20:00 uur

Stringcaster
5 mannen met snaarinstrumenten, een mondharmonica en een grote passie voor muziek, dat is Stringcaster. Met hun roots in blues, rockabilly, Ierse folk & country hebben ze al veel nationale en internationale festivals veroverd. Pas op dat je je biertje niet morst, want op deze muziek kun je niet stil blijven staan!

Stringcaster.jpg

Zaterdag 21 mei, 20:00 uur

Small Time Crooks
De Small Time Crooks staan bekend om hun energieke optredens. Hun stijl heeft elementen van hot jazz, rhythm & blues en western swing. Ze hebben al op festivals als Paaspop en Lowlands gestaan en kunnen daar nu dus ook het “Nederlands Bierproef Festival” aan toevoegen!

“Can we get a Hell Yeah?!”

small-time-crooks